Reklamation

SPECIELT VED TRANSPORTSKADE

SYNLIG TRANSPORTSKADE:
Hvis pakken synlig bærer tegn på transportskade, er det MEGET vigtigt at pakken nægtes modtaget, og transportøren tager pakken med tilbage.

SKJULT TRANSPORTSKADE:
Hvis en transportskade først kan konstateres efter pakken er åbnet, så kontakt enten Transportørens skadesafdeling eller MID Hobby. VAREN MÅ IKKE OMBALERES OG TILBAGESENDES TIL MID Hobby, GØRES DETTE MISTES RETTEN TIL AT REKLAMERER OVER TRANSPORTSKADEN.

SPECIELT VED DEFEKT VARE

Som privatkunde har du 2 års reklamationsret, mens du som erhvervskunde har 1 års reklamationsret. Hvis du ønsker at udnytte denne reklamationsret, skal du blot udfylde nedenstående skema, printe det ud og sende det sammen med produktet og en kopi af din købsfaktura. Du modtager en kopi af det udfyldte skema via e-mail.

SPECIELT VED FORKERT VARE MODTAGET

Hvis du skulle have været så uheldig at modtage en forkert varer, så udffyld blot nedenstående skema og skriv i feltet fejlbeskrivelse hvilke forkerte varer du har modtaget og hvilke vare du mangler at modtage.Returfragtseddel

Det muligt at få tilsendt en returlabel via e-mail, så varen kan returneres uden omkostninger til MID Hobby.

Nedenstående er kun gældende for handler foretaget på midhobby.dk, hvis varen er købt i vores butik, skal du selv sørge for at få den transporteret til og fra reparation. Det er kundens ansvar at emballere varen forsvarligt i forbindelse med afsendelsen af varen. Kunden er erstatningspligtig såfremt der opstår transportskader som ikke dækkes af transportøren. Såfremt reparationen ikke kan uføres via reklamationsretten, vil kunden blive faktureret et undersøgelsesgebyr på 250 kr. + de faktiske fragtomkostninger.

Vælger man i stedet selv af sende/betale for returforsendelsen, er det ikke muligt efterfølgende at få refunderet sine forsendelsesomkostninger. Til gengæld opkræves der ikke undersøgelsesgebyr hvis varen viser sig ikke at kunne repareres via reklamationsretten.

Betalingsmuligheder

kreditkort logoer
viabill logoe
Ean logo
Leveringsmuligheder


forsendelses logoer
Sikkerhed for en god handelerfarings logo
En nem og gennemskuelig handel


  • MID Hobby
  • Livøvej 37E
  • 8800 Viborg
  • Danmark
  • Telefonnr.: 70216821
  • E-mail: mail@midhobby.com
  • CVR-nummer: 33161662