Persondatapolitik

 

1. Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for MID Hobby ApS ("MIDHOBBY"); et dansk selskab beliggende i Livøvej 37, 8800 Viborg, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer og tjenesteydelser fra vore butik, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os via e-mail mail@midhobby.com

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for MIDHOBBY. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og eu’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

 

2. Hvilke oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer eller tjenesteydelser på vores hjemmeside midhobby.dk / midhobby.se / midhobby.no eller i vores butik, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer og tjenesteydelser til dig, behandle returvarer og administrere din konto på vores hjemmeside (såfremt du har oprettet en konto).

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om, hvornår en vare er på lager, til at behandle din vurdering af vores kundeservice, til at informere dig såfremt du har vundet en online konkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre. Vi kan også analysere køb inden for forskellige kundegrupper med det formål at udvikle vores produkttilbud og forfølge vores legitime interesse i udviklingen af vores produkter og tjenesteydelser.

Når du besøger vores, anvender kameraovervågning som en sikkerhedsforanstaltning.

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

Trafik på hjemmesiden og analyse – cookies: MIDHOBBY indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på MIDHOBBYs hjemmeside. Det omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. Klik eller opslag) samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan anvende cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenesteydelser. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiepolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Således kan vi målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn, fødselsdato og adresse (profilering). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og gøre indsigelse mod en sådan profilering via e-mail mail@midhobby.com eller ved at kontakte os som angivet nedenfor eller ved at afmelde det nyhedsbrev, du modtager fra os.

 

3. Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi kan dele dine oplysninger med vores partnere,  vores logistikpartnere, som leverer dine varer til dit hjem, reparationsudbydere, udbydere af IT-løsninger, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester, revisionsfirmaer, udbydere af betalingstjenester.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning, eller såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.

 

4. Overførsel af dine oplysninger

Vi lagrer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret inden for EU/EØS. Da vi vægter databeskyttelse meget højt, overfører vi ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og alle vores databehandlere er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser vedrørende dine personoplysninger. Det kan dog under visse omstændigheder være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og såfremt det er tilfældet, vil vi sikre, at dataoverførslen er underlagt de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger; eksempelvis standardkontrakter vedtaget af Europa-kommissionen eller EU-US Privacy Shield. Du kan rekvirere en kopi af sådanne eventuelle sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

 

5. Opbevaring og sletning

MIDHOBBY sletter dine personoplysninger, når alle formål for den pågældende behandling af personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Eksempelvis sletter vi oplysninger angående din profil når en konto slettes, mens oplysninger om kontaktpersonen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år, så vi kan håndtere fremtidige forespørgsler og overholde gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet, medmindre du har tilmeldt dig  og valgt at gemme din købshistorik der. Overvågningsfilmene fra kameraovervågningen slettes i overensstemmelse med myndighedskravene for opbevaring heraf og er underlagt strenge sikkerhedsmæssige rutiner.

Du kan anmode om adgang til eller sletning af dine personoplysninger via vores hjemmeside eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Ønsker du at få slettet, ændret, overført, begrænset eller tilsendt de personlysninger vi gemmer om dig, kan du forespørge dette på denne side.

 

6. Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig (dette kaldes for ”dataportabilitet”).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

 

7. Opdateringer og ændringer

Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret. Når vi udsender ændringer til persondatapolitikken, vil vi angive datoen for, hvornår persondatapolitikken sidst er opdateret. Såfremt der foretages væsentlige ændringer i denne politik eller i forhold til, hvordan vi anvender dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på sådanne ændringer eller sende dig direkte meddelelse herom.

 

8. Forespørgsel på personoplysninger og kontaktoplysninger

Ønsker du at få slettet, ændret, overført, begrænset eller tilsendt de personlysninger vi gemmer om dig, kan du forespørge dette på denne side.

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller privatliv på vores hjemmesider, kan du kontakte os her: mail@midhobby.com

 

Cookies

 

1. Hvilke cookies bruger MIDHOBBY?

Vi placerer både 1. & 3. parts cookies, når du bruger midhobby.dk / midhobby.se / midhobby.no. Nogle cookies er tilknyttet til personoplysninger. Hvis du vil læse mere om vores persondatapolitik, kan du finde den her. Det er vigtigt at understrege, at vi kun kan se de cookies vi selv placerer. Vi kan derfor ikke se informationer fra andres cookies. Ligesom at andre ikke kan se informationer fra vores cookies.

1. parts cookies er nødvendigt for at websitet fungerer.

3. parts cookies bruges til analyser og markedsføring. Så vi blandt andet kan se, hvor mange der besøger power.dk, men også så vi kan sikre, at vores chat funktion er tilgængelig og vi altid, kan vise relevante produkter til dig.

 

Bruges til:

 

Clerk

Bruges til at vise relevante produkter i vores markedsføring

Facebook Connect

Så du kan logge ind på vores side med din Facebook profil

Google Analytics

Bruger vi til at få statistik fra vores hjemmeside, så vi kan forbedre din brugeroplevelse

Google Tag Manager

Bruges til at kunne se, når du kommer til power.dk gennem vores markedsføring

ViaBill

Gør det muligt for dig at bruge ViaBill som betalingsform

 

 

2. Hvad er en cookie?

En cookie er en smart, elektronisk huskekage i din computer, der kan huske, hvad du har skrevet og klikket på inde på det enkelte site. På power.dk bruger vi det blandt andet til at lagre dit brugernavn. Cookies gør det enkelt og hurtigt for vores kunder, at handle hos os ved at analysere den måde, du navigerer rundt på hjemmesiden. Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på power.dk og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr (computer, tablet osv). Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode (indstilles i din browser), men vil blive fornyet hver gang du besøger power.dk.

 

3. Slet cookies

Bare rolig, Cookies er ikke farlige. Du kan altid slette dine cookies igen; i Internet Explorer skal du blot vælge ’funktioner’ i menuen, derefter ’internetindstillinger’ og til sidst ’slet cookies’. Og så er alt slettet igen.

 

4. Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

 

Dataanvarlig

Virksomhedens direktør er virksomhedens dataansvarlig.

Betalingsmuligheder


kreditkort logoer
viabill logoe
Ean logo

Leveringsmuligheder


forsendelses logoer

Sikkerhed for en god handel


erfarings logo
En nem og gennemskuelig handel




  • MID Hobby
  • Livøvej 37
  • 8800 Viborg
  • Danmark
  • Telefonnr.: 70216821
  • E-mail: mail@midhobby.com
  • CVR-nummer: 33161662