• Artino, studiostaffeli, lærred maks. 109 cm

Artino, studiostaffeli, lærred maks. 109 cm

5700135635102
på fjernlager online (2-3 dages leveringstid)
Ikke på lager i butik
MPN 563510
Stort, smukt og stabilt staffeli af europæisk bøgetræ. Klarer lærreder på op til 109 cm i højden. Læs mere
spar 25%
DKK 749,00 vejl. pris DKK 999,00
Billigste fragtmulighed
beregner...
Produktinformation

Uanset om du er amatør på begynderstadiet eller allerede har en del øvelse, er der noget helt særligt ved at arbejde ved et rigtigt staffeli. Det bringer følelsen af at være en ægte kunstner op i dig, og du får lidt mere mod og autoritet til at give dig i kast med dit kommende værk. Derudover er der nogle ganske håndfaste praktiske fordele ved at anbringe lærredet eller skitseblokken på et staffeli, mens du arbejder. 

Når du arbejder på en lodret flade, giver det dig mulighed for større præcision i dit værk, fordi du ser det i det samme plan, som det skal hænge i. Det giver et meget bedre og mindre forvrænget perspektiv, end når du sidder ved et bord med værket liggende vandret foran dig. Det er også en stor fordel, at du har mulighed for at træde et par skridt tilbage for bedre at kunne analysere værket og få et helhedsorienteret indtryk af kompositionen og farveholdningen. Desuden minimerer brugen af et staffeli risikoen for at spilde maling, vand eller kaffe på værket, og det forhindrer at støv lægger sig på den våde maling.

Staffeliet her er en gulvmodel, der klarer lærreder på op til 109 cm i højden. Det er en solid trebensmodel, der står godt og stabilt, og lærredet har en bred understøttelsesflade og kan gøres fast, så det ikke rokker sig en milimeter. Den fine udførelse af europæisk bøgetræ gør, at det ikke bare er et praktisk redskab men også et smukt og dekorativt møbel i dit atelier.

 

Egenskaber

1 stk. staffeli

Materiale: Europæisk bøgetræ

Maks. lærredshøjde: 109 cm

Lærredets placering kan justeres i højden

Stabil og robust model

Relaterede produkter

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer