Klub Karla Vilkår

Vilkår – Klub Karla
Et Klub Karla-medlemskab er gratis og åbent for alle over 18 år. Klub Karla ejes af MID Hobby ApS, Livøvej 37, 8800 Viborg, CVR-nr. 33 16 16 62 ("MID Hobby").

For at blive medlem af Klub Karla skal du give MID Hobby samtykke til at 1) sende dig markedsføringsmateriale, 2) indsamle og behandle dine persondata. Vilkårene for afsendelse af markedsføringsmateriale samt indsamling og behandling af persondata er forklaret nærmere i disse vilkår.

 

Markedsføringsmateriale
Ved at acceptere disse Vilkår giver du samtykke til, at MID Hobby må sende dig:

 

E-MAILS (Nyhedsbrev)
markedsføringstiltag vedrørende produkter, der til enhver tid sælges i MID Hobbys fysiske butik og onlinebutik, herunder hobby produkter, legetøj, udstyr til udendørs leg, dragter og kostumer, interaktivt legetøj og andre legetøjsrelaterede produkter, spil og elektronik,
oplysninger om kampagner, udsalg, tilbud, konkurrencer, arrangementer og andre markedsføringstiltag fra MID Hobby vedrørende ovennævnte produkter samt
nyheder og praktiske oplysninger om MID Hobby.
 

Du kan til enhver tid afmelde fremtidigt markedsføringsmateriale ved at afmelde nyhedsbrevet.

 

Behandling af persondata
Ved at acceptere disse Vilkår giver du samtykke til, at MID Hobby må indsamle og behandle dine persondata som beskrevet nedenfor.

MID Hobby er dataansvarlig for dine persondata.

For at kunne sende dig ovennævnte materiale beder vi dig om at afgive visse persondata, f.eks. navn, kontakt- og familieoplysninger, alder og køn. Vi kan også bede dig om at afgive oplysninger om dine præferencer og interesser.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne sende dig markedsføringsmateriale, der er særligt relevant for dig. Vi kan kombinere disse andre oplysninger med oplysninger fra tredjepartsdataformidlere om dine præferencer, interesser og køb, så vi bedre kan målrette vores markedsføringsmateriale til dig. Vi indhenter kun sådanne oplysninger fra tredjeparter, der lovligt må videregive disse data til os.

Det tilsendte markedsføringsmateriale kan være udvalgt på baggrund af den automatiske behandling af dine persondata med henblik på at vurdere, analysere og forudsige dine personlige præferencer og interesser og dermed målrette vores markedsføring til dig.

Vi behandler også dine persondata til statistiske formål og til at formidle vores tjenester, til at kontakte dig og til at sende dig en påmindelse om eventuelle uafsluttede køb i vores webshop samt til andre markedsføringsrelaterede formål.

MID Hobby giver tredjepartsdatabehandlere instruktion og tilladelse til på dine vegne at behandle dine persondata til ovenstående formål, herunder fremsende nyhedsbreve, lagre dine persondata på eksterne servere, analysere statistikker og præsentere markedsføringsmateriale, der er relevant for dig. Vi tilsikrer til enhver tid, at sådanne databehandlere har implementeret tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, så behandlingen af dine persondata altid sker i overensstemmelse med gældende lov.

Hvis MID Hobby eller databehandlere er etableret i et tredjeland, der ikke sikrer persondata samme grad af beskyttelse som i EU, sikrer vi, at der før dataoverførslen er truffet passende foranstaltninger for at beskytte dine persondata.

Dine persondata opbevares fortroligt af MID Hobby og dennes godkendte databehandlere.

Vi videregiver ikke dine data til tredjeparter, medmindre vi har tilladelse hertil eller er forpligtede ifølge gældende lov.

Vi behandler dine persondata, så længe det er nødvendigt af hensyn til ovennævnte formål. Vi sletter dine data, hvis du anmoder om det, og såfremt der ikke er andre juridiske årsager til behandling.

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få oplyst i hvilket omfang, vi har gemt persondata om dig. Desuden kan du i henhold til gældende lov have ret til at få dine persondata ændret og/eller slettet eller begrænset. Du har også ret til at gøre indsigelse mod databehandlingen og ret til dataportabilitet.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette påvirker ikke lovligheden af databehandling, der er baseret på samtykke givet før tilbagetrækningen heraf.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte MID Hobby på mail@midhobby.com.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine persondata, kan du skrive til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, København K eller pr. e-mail dt@datatilsynet.dk.

 

Fordele ved et Klub Karla-medlemskab
Du vil løbende modtage særtilbud og invitationer til forskellige arrangementer. Du vil blive informeret om disse i markedsføringsmateriale.

Ændringer i Vilkårene
MID Hobby forbeholder sig med en måneds forudgående skriftlig meddelelse ret til i) at ændre disse Vilkår og fordele og/eller ii) opløse Klub Karla.

 

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab af Klub Karla ved at kontakte os på mail@midhobby.com.

 

Opsummering

Ved at klikke på acceptér-knappen nedenfor bekræfter jeg at have læst, forstået og accepteret ovenstående oplysninger, og jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til:

at modtage elektronisk markedsføringsmateriale fra MID Hobby i henhold til ovenstående indhold, samtykke og kommunikationskanaler
behandling af mine persondata som forklaret ovenfor, herunder men ikke begrænset til
samkøring af persondata afgivet af mig selv med persondata indsamlet af tredjeparter med henblik på behandling af persondata til profilering og målrettet markedsføring
automatiseret beslutningstagning angående det markedsføringsmateriale, jeg modtager.

Betalingsmuligheder

kreditkort logoer
viabill logoe
Ean logo
Leveringsmuligheder


forsendelses logoer
Sikkerhed for en god handelerfarings logo
En nem og gennemskuelig handel


  • MID Hobby
  • Livøvej 37E
  • 8800 Viborg
  • Danmark
  • Telefonnr.: 70216821
  • E-mail: mail@midhobby.com
  • CVR-nummer: 33161662