Bytteservice

Vi har 90 dages bytteservice (men allerede fra September har du som min. bytteret til 31/01 året efter.). Varen byttes til dagspris og varen skal være i ubrudt original emballage.

 

Sådan bytter du en julegave (i en Kon-Tur butik i nærheden af dig)

Hvis du i forbindelse med dit køb har bestilt og modtaget Kon-Tur byttemærker, så kan du bytte dine varer i mere 60 butikker rundt om i landet.

Link til info om bytte i Kon-Tur butikker.

 

Sådan bytter du en julegave (i vores fysiske butik i Viborg)

Medbring blot varen i ubrudt orginal emballage, sammen med byttemærke eller kvittering i butikken, så bytter vi uden problemer varen til en anden varer. Skulle du ikke med det samme kunne finde en anden varer, vil varens dagsværdig blive indsat på et gavekort, som du så i løbet af de næste 3 år kan bruge i butikken. (Der gives ikke penge retur, men der byttes til andre varer eller til et gavekort).

 

Sådan bytter du en julegave (uden at skulle besøge en butik).

Du skal blot udfylde nedenstående blanket, udskrive den, og sende blanketten sammen med varen, du ønsker byttet til os. Når vi modtager pakken og har kontrolleret at varen er i ubrudt original emballage, vil du via e-mail modtage et online gavekort, som du kan bruge til at købe den/de vare(r) som du ønsker den/de oprindelige vare/r byttet til. (Der gives ikke penge retur, men der byttes til et online gavekort).

Link til bytte formular.

 

Pga. den store mængde byttevarer i forbindelse med julehandlen, håber vi at I som kunder har lidt tålmodighed med os, da vores ekspeditionstid i dagene mellem jul og nytår, samt de første dage i det nye år er lidt længere end normalt.

 

 

Betalingsmuligheder

kreditkort logoer
viabill logoe
Ean logo
Leveringsmuligheder


forsendelses logoer
Sikkerhed for en god handelerfarings logo
En nem og gennemskuelig handel


  • MID Hobby
  • Livøvej 37E
  • 8800 Viborg
  • Danmark
  • Telefonnr.: 70216821
  • E-mail: mail@midhobby.com
  • CVR-nummer: 33161662